For Distributors

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unosimo priče u vaš život

TS medija je organizacioni segment Telekom-a Srbija a.d., vodećeg telekomunikacionog operatera u jugoistočnoj Evropi, koji zajedno sa ostalim svojim zavisnim društvima pruža usluge za preko 11 miliona korisnika.

Telekom Srbija

Aleksandra Martinović, Direktor direkcije za multimediju

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i produkciji najkvalitetnijeg sadržaja,TS Medija u okviru Telekoma Srbija a.d. povezuje skoro 2 miliona multimedijalnih korisnika i kreira iskustva.

Ostvarili smo saradnju na internacionalnom tržištu sa nekim od najznačajnijih streaming i telco platformi kao sto su Disney+ Hotstar, GloboPlay, Amazon Prime Video, Flix Latino, Pop TV, Voyo, RTL PLay Premium. To nas čini liderom u industriji produkcije sadržaja u celoj jugoistočnoj Evropi.

Ekskluzivni smo provajderi prava za najveće svetske sportske lige i takmičenja: Engleska Premijer liga, Španska, Italijanska, Francuska, Portugalska, takmičenja u okviru UEFA, ABA, NBA, Nacionalna fudbalska liga……

Ponuda naših TV kanala je spoj premium lokalnog specijalizovanog sadržaja, kao i partnerstvo sa najuticajnijim informativnim kanalima kao sto su Euronews, Bloomberg i Newsmax.

Razvoj i unapređenje digitala i digitalnih aplikacija je dodatni kanal komunikacije i povezivanja sa našim krajnjim korisnicima, a i krajnjim ciljem - Bringing stories to life no matter where you are.

Nastavljamo da gledamo u budućnost, kreirajući jedinstvene komunikacione i tehnološke asete, nove prilike i mnogo izbora za sve naše korisnike. Strategija promena i inovacija je konstanta, kao i poštovanje i osluškivanje naših korisnika.

Dobrodošli u TS media svet. Tvoj svet.